Een andere Kerst, we wensen u een fijne Kerst!

2020 is een jaar dat ons nog lang zal heugen. Door Corona is het voor velen een moeilijk jaar, met pijn en verdriet. Het was en is een tijd waarin veel van ons wordt gevraagd. We zijn blij dat we vele mensen kunnen steunen, met hulp in de huishouding, bij het boodschappen doen, koken, klussen, gezelschap houden en bovenal een luisterend oor zijn. We zijn onze dienstverleners die altijd voor hun klanten klaar staan enorm dankbaar!

Deze Kerst is een andere Kerst dan anders. We breien als Thuishulp Rotterdam nu mutsjes, voor De Goedgemutste Breicampagne van het ouderenfonds. Wilt u ook mee breien, stuur een mail naar jan-willem@thuishulprotterdam.nl

Verder gaan we morgen op 2e Kerstdag Kerstbrunches brengen naar eenzame ouderen, samen met diverse welzijnsorganisaties in Rotterdam waaronder DOCK die het organiseert.

Op 2e Kerstdag is onze directeur, Jan-Willem Hoogeweegen, weer op televisie. Om ca. 17:30 uur zal hij als eerste op RTL Z in het programma Doe Maar Duurzaam namens UWassistent, samen met een klant en een dienstverlener, het belang van goede hulp aan ouderen laten zien. U bent van harte welkom om te kijken.

Wij wensen u ondanks dat Kerst dit jaar anders is, toch een fijne Kerst!

UWassistent Thuishulp Rotterdam

Brei mee met Thuishulp Rotterdam voor De Goedgemutste Breicampagne voor het Ouderenfonds

Brei mee met Thuishulp Rotterdam voor De Goedgemutste Breicampagne voor het Ouderenfonds