Verzorgende IG ZZP

Functieomschrijving

Werk makkelijk voor diverse zorgorganisaties!
Als Verzorgende IG kies je bij Thuishulp Rotterdam zelf welke diensten je wel en niet wilt werken, bij verschillende zorgorganisaties. Wil je liever intramuraal of extramuraal of misschien wel allebei? Naar wat voor cliënten gaat jouw voorkeur uit? Spreekt het jou aan om ouderen met somatische klachten te helpen? Of vind je het een mooie uitdaging om met mensen met Korsakov en psychische problemen te werken?

Als VIG werk je de diensten die bij jou passen en die jou uitkomen. Je geeft aan bij welke zorgorganisaties en in welke teams je wilt werken. Je bespreekt met de betreffende teamleider en de planningsfunctionaris wanneer je beschikbaar bent. Je wordt ingepland bij de diensten die jij wilt (ochtend/dag, middag/avond en/of nacht).

Hoeveel uur wil je werken?

Als Verzorgende IG is er bij Thuishulp Rotterdam veel mogelijk. We houden graag rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije cliënten. Daar geloven wij in!

Wil je extra diensten werken?

Ook kun je makkelijk aangeven indien je bepaalde extra diensten wilt werken. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is jouw deskundigheid en enthousiasme in te zetten om jouw cliënten zo goed mogelijk te verzorgen en het hen naar de zin te maken.

Werkplezier!

Als Verzorgende IG lever je zorg met compassie. Daarbij is werkplezier een must om te stralen in je vak. En dat merken je cliënten aan jou. Alles wat je doet is er op gericht om hen op een liefdevolle manier te verzorgen, zoveel mogelijk rekening houdend met hun individuele mogelijkheden en behoeften. Je stelt je cliënten centraal en hebt ook oog voor je collega’s.

Daarbij werken alle collega's bij ons direct met de cliënten. Dus ook de Verpleegkundigen zijn meer aan het werk met de cliënten, dan dat ze achter computers zitten.

Professioneel goed geregeld!

Alle zorgorganisaties waar je via Thuishulp Rotterdam aan de slag gaat, werken met professionele cliënteninformatiesystemen als Nedap. Ook zorgen ze dat je altijd de juiste en goede instrumenten en materialen bij je hebt.

Via Thuishulp Rotterdam kom je in de planningssystemen van de door jou gewenste zorgorganisaties.

Daarbij maakt Thuishulp Rotterdam de administratie voor jou makkelijk!

Thuishulp Rotterdam wint Runner Up Zorginnovatieprijs regio Zuid Holland

Er is een groeiende behoefte aan menselijke ondersteuning in de zorgsector. In een tijdperk van digitalisering, bezuinigingen en overwerkte zorgverleners, snakt de zorgsector naar innovatie met een kloppend hart. Thuishulp Rotterdam heeft de Runner Up Zorginnovatieprijs gewonnen van regio Zuid-Holland. Eén van de belangrijkste criteria van de Zorginnovatieprijs is toegevoegde waarde voor de cliënt, en toegevoegde waarde voor de zorgverlener.

Wil jij als Verzorgende IG werken bij sprankelende organisaties?

Meld je nu aan als Verzorgende IG bij Thuishulp Rotterdam!

Bel ook gerust voor meer informatie naar Sonia Thakoer van Thuishulp Rotterdam op 06-41134958. Dat mag ook gerust 's avonds of in het weekend!

Soort dienstverband: Freelance / ZZP

Tarief: Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.