werken via Thuishulp Rotterdam?

centipede1.png

Via Thuishulp Rotterdam kun je werken bij ouderen, hulpbehoevenden, zorgorganisaties en ook bij mensen die gewoon graag een huishoudelijke hulp hebben. Veelal gaat het om te beginnen om een klein aantal klanten, dat je in de loop van de tijd kunt uitbouwen. Het is werk dat je prima naast ander werk, een opleiding en/of een gezin kunt doen. Je kunt verder uitbouwen naar zoveel uren als je wilt.

Thuishulp Rotterdam is een jonge en groeiende organisatie, die zich richt op het ontzorgen van mensen in hun dagelijkse behoeften. Onze dienstverleners worden door klanten ‘vriendelijke duizendpoten’ genoemd, omdat zij met de diverse ‘normale’ dagelijkse dingen ondersteunen zoals bijvoorbeeld met het huishouden.

Help je graag andere mensen vanuit een goed hart en beleef je plezier bij het helpen schoonmaken van een woning, waaronder de keuken en de badkamer, bijvoorbeeld bij ouderen, neem dan contact op met Thuishulp Rotterdam.

De functie:

Als thuishulp verzorg je de huishouding bij een aantal cliënten. Een specifieke vooropleiding is niet vereist, het verdient wel de voorkeur dat je ervaring hebt met het schoonmaken van woningen bij mensen thuis. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde personen die graag een helpende hand bieden aan ouderen of mensen met een verstandelijke beperking. Je werkgebied is per fiets. Op dit moment kunnen mensen uit heel Rotterdam zich aanmelden, en met name in Rotterdam Ommoord, Prins Alexander, Zevenkamp, Nesselande, Hillegersberg, Kralingen en in Rotterdam Zuid. Ben je hier woonachtig, dan is dat makkelijk. Anders dien je bereid te zijn op eigen gelegenheid hier naartoe te reizen. Jouw dankbare werk maakt het mogelijk om in samenwerking met Thuishulp Rotterdam ook nieuwe klanten te werven en de dienstverlening bij jouw klanten uit te breiden als dit nodig is.

Taakomschrijving (altijd in overleg met de dienstverlener en cliënt):

 • Huishoudelijk werk, zoals de keuken en badkamer schoonmaken, opruimen, afstoffen en stofzuigen, bed opmaken, hulp bij wassen en strijken, andere taken in en om het huis, waarbij de rol van en het contact met de cliënt ook van belang is.

De functie-eisen:

 • Je gaat respectvol om met mensen, ouderen of mensen met een verstandelijke beperking, hun familie en hun eigendommen

 • Je weet je aan te passen aan verschillende leefomgevingen en locaties in Rotterdam

 • Als je relevante werkervaring hebt met huishoudelijk werk bij ouderen of bij mensen met een verstandelijke beperking, dan is dat een pré

 • Je kan zelfstandig werken en verantwoordelijkheid op je nemen

 • Je bent representatief, sociaal vaardig, verzorgd en betrouwbaar

 • Je bent bereid om met flexibele tijden om te gaan

 • Je bent bereid je ondernemend te ontwikkelen als initiatiefrijke dienstverlener bij Thuishulp Rotterdam

 • Je bent bereid per fiets te reizen naar klanten, op dit moment o.a. in Ommoord, Prins Alexander, Zevenkamp, Hillegersberg; Kralingen; of Rotterdam-Zuid

 • Je bent in het bezit van een VOG, of kan deze op korte termijn verkrijgen.

 • Je leest, schrijft en spreekt op goed niveau de Nederlandse taal

 • Je werkt volgens de regeling dienstverlening aan huis

Het opvragen van een referentie is een standaard onderdeel van onze selectieprocedure.

Spreekt dit je aan? Stuur ons je gegevens, zodat we contact met je kunnen opnemen.

Mocht je vragen hebben, bel dan gerust met Marjolein Tan van Thuishulp Rotterdam op 06-51433404

Vul alstublieft onderstaand formulier in en stuur je CV naar solliciteren@thuishulprotterdam.nl