Vacatures Helpende en verzorgende

Thuishulp Rotterdam is op zoek naar Helpenden Niveau 2 en 2+ en Verzorgenden Niveau 3

Bij Thuishulp Rotterdam kies je zelf welke diensten je als Helpende Zorg en Welzijn of als Verzorgende IG wel en niet wilt werken, of je liever intramuraal of extramuraal of beide wilt werken en naar wat voor cliënten jouw voorkeur uitgaat. Werk je bijvoorbeeld liever met ouderen met somatische klachten of vind je het een mooie uitdaging om bijvoorbeeld met mensen met Korsakov en gedragsproblemen te werken?

Je werkt de diensten die bij jou passen en die jou uitkomen. Je geeft aan in welke teams je wilt werken. Je bespreekt met de betreffende teamleider en de planningsfunctionaris wanneer je beschikbaar bent. Je wordt ingepland bij de diensten die jij wilt (ochtend/dag, middag/avond en/of nacht). Ook kun je makkelijk via de app aangeven indien je bepaalde extra diensten wilt werken. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen is jouw deskundigheid en enthousiasme in te zetten om jouw cliënten zo goed mogelijk te helpen en verzorgen en het hen naar de zin te maken.

Omdat jij als Helpende of Verzorgende goed in je vel zit, ga je naar je werk met een lach. Dat merken jouw cliënten. Alles wat je doet is er op gericht om hen op een liefdevolle manier te begeleiden, helpen en verzorgen, zoveel mogelijk rekening houdend met hun individuele mogelijkheden en behoeften. Je stelt je cliënten centraal en hebt ook oog voor je collega’s.

Hoeveel uur wil je werken?

Als Helpende 2 of 2+ of Verzorgende IG is er veel mogelijk. We houden graag rekening met jouw wensen. We vinden het namelijk belangrijk dat jij je goed voelt. Blije medewerkers, blije cliënten. Daar geloven wij in!

Thuishulp Rotterdam wint Runner Up Zorginnovatieprijs regio Zuid Holland

Er is een groeiende behoefte aan menselijke ondersteuning in de zorgsector. In een tijdperk van digitalisering, bezuinigingen en overwerkte zorgverleners, snakt de zorgsector naar innovatie met een kloppend hart. Thuishulp Rotterdam heeft de Runner Up Zorginnovatieprijs gewonnen van regio Zuid-Holland. Eén van de belangrijkste criteria van de Zorginnovatieprijs is toegevoegde waarde voor de cliënt, en toegevoegde waarde voor de zorgverlener.

Wil jij als Helpende of Verzorgende werken bij een sprankelende organisatie? Meld je dan nu aan als Helpende Zorg en Welzijn 2 of 2+ of Verzorgende IG bij Thuishulp Rotterdam!

Bel ook gerust voor meer informatie naar Sonia Thakoer van Thuishulp Rotterdam op 06-41134958. Dat mag ook gerust 's avonds of in het weekend!

Soort dienstverband: Voltijd, Deeltijd, Tijdelijk, Freelance / ZZP

Vul alstublieft onderstaand formulier in en stuur je CV naar solliciteren@thuishulprotterdam.nl zet in de onderwerpregel Sollicitatie Helpende of Sollicitatie Verzorgende.