Thuishulp Rotterdam

View Original

Winnaar Dutch Health Hackaton

Thuishulp Rotterdam heeft de publieksprijs gewonnen met het nieuwe concept Regiethuis.nl. StadsVerbinders is grondlegger van dit concept en tijdens de Dutch Hacking Health Hackaton hebben wij het hart ontwikkeld. In bovenstaand kort animatiefilmpje leggen wij het concept uit.

Waarom Regiethuis.nl?

Wij begrijpen dat je als mantelzorger liever zelf zorgt, maar dat dit niet altijd kan. Regiethuis.nl helpt mantelzorgers bij het bespreekbaar maken van de zorgvraag, gezamenlijk kiezen welke hulp gewenst is en selecteren welke thuishulp komt helpen. Wij bieden een transparante oplossing op maat met on- en offline tools voor ouderen en mantelzorgers. Zo ontstaat zowel bij de mantelzorger als de oudere een gevoel van regie en kunnen de mantelzorger en thuishulp de zorg flexibel verdelen.

Wanneer Regiethuis.nl op de markt komt is nog niet bekend. Op dit moment zoeken wij partners om het platform verder te ontwikkelen en landelijk uit te rollen.

Wij willen speciaal Marleen van Bergeijk, Sam Hendrix, Margot Rakers, Marie Louise van Hall , Maartje van Hees, Lizzy van der Kooij-Stut en Ilya Broekhuizen bedanken voor hun tomeloze inzet, denkkracht en creativiteit gedurende de 5 hackatondagen! Daarnaast Karan Shah, Lara de Graaf en Marcel van der Meer voor het delen van hun kennis en ervaring over mantelzorg. En uiteraard iedereen die meegewerkt heeft aan dit fantastische evenement.

Jan Willem Hoogeweegen en Ingrid Zonne

#restarthealthcare #dutchhackinghealth #regiethuis #team17 #zorginnovatie #mantelzorg # hackaton #Enviu #StadsVerbinders

Wilt u RegieThuis volgen?

Dat kan via de volgende link: RegieThuis